دانلود مقاله مدل سازی و شبیه سازی راکتور ستونی حبابی چند مرحله ای در فرایند تولید هیدروژن
پراکسید در ادامه مطلب
دانلود مقاله مدل سازی و شبیه سازی راکتور ستونی حبابی چند مرحله ای در فرایند تولید هیدروژن
پراکسید در ادامه مطلب
نوشته : دكتر علي افضل صمدي
انتشارات : ني
قالب : PDF
حجم كتاب : 20MB
تعداد صفحات : 830
دانلود در ادامه مطلب
روش ساخت پتنPENTدر ادامه مطلب
توجه کنيد! مطالعه اين مطالب براي افراد زير 21 سال توصيه نميشوند. مسئوليت هر گونه اتفاقی حاصل از مطالعه, اجرا يا انتقال اين اطلاعات به ديگران فقط بر عهده شخص خواننده است
ساخت بمب با ساعت معمولی در ادامه مطلب
توجه کنيد! مطالعه اين مطالب براي افراد زير 21 سال توصيه نميشوند. مسئوليت هر گونه اتفاقی حاصل از مطالعه, اجرا يا انتقال اين اطلاعات به ديگران فقط بر عهده شخص خواننده است
آموزش ساخت سم نیکوتین در ادامه مطلب
توجه کنيد! مطالعه اين مطالب براي افراد زير 21 سال توصيه نميشوند. مسئوليت هر گونه اتفاقی حاصل از مطالعه, اجرا يا انتقال اين اطلاعات به ديگران فقط بر عهده شخص خواننده است.
روش ساخت مواد منجره در ادامه مطلب
توجه کنيد! مطالعه اين مطالب براي افراد زير 21 سال توصيه نميشوند. مسئوليت هر گونه اتفاقی حاصل از مطالعه, اجرا يا انتقال اين اطلاعات به ديگران فقط بر عهده شخص خواننده است
با عرض پوزش به دستور کارگروه جرایم اینترنتی این مطلب حذف شده است
یک مهندس شیمی برای تبدیل واحدهای مورد نیازش نیاز به جداول تبدیل واحد دارد که میتوانید یکی از کاملترین این نوع جداول را در زیر ببینید و با کلیک اینجا
این جداول را بصورت pdf دریافت کنید.
ماشین حساب موبایل مچ از شرکت معروف mobile sciences ماشین حسابی کاملاً حرفه ای و منحصر به فرد میباشد که به صورت جاوا برای گوشی های موبایل ارائه شده است.
ویژگی های برنامه :
- حل توابع چند جمله ای از مرتبه دلخواه
- حل دستگاه چند معادله ، چند مجهولی از مرتبه دلخواه
- حل معادلات توابع مثلثاتی،هیپربولیک،نمایی،لگاریتمی و ... با روشهای عددی نظیر نیوتن در بازه مشخص
- انجام عملیات آماری
- انجام عمل درونیابی
- انجام عملیات curve fitting با نوع منحنی درخواستی با ارائه معادله منحنی
- انتگرالگیری عددی با پشتیبانی از توابع مثلثاتی و هیپربولیک و نمایی و لگاریتمی و ...
- ارائه نمودار دو بعدی و سه بعدی با گرافیک بسیار بالا و قابلیت چرخاندن و بزرگنمایی روی نمودار
- اندازه گیری جرم مولکولی مورد نظر شما بر حسب گرم بر مول
-عملیات روی ماتریکس ها
- لیست تبدیل واحدهای فیزیکی مانند : الکترون ولت به btu و طول موج در nm به الکترون ولت و ...
- جدول تناوبی کامل به همراه مهمترین خصوصیات هر عنصر نظیر نام کامل،حالت،جرم نسبی،جرم مولکولی، دمای ذوب و جوش
- و بسیاری قابلیت های دیگر
دانلود در ادامه مطلب
برای دانشجویان و دانش آموزان رشته های فنی داشتن یک ماشین حسابی که اعمال پیچیده ریاضی را انجام می دهد یک امر ضروری به شمار می رود با مراجعه به ادامه مطلب میتوانید از برنامه های مختلف برای تبدیل انواع گوشی ها به ماشین حساب مهندسی استفاده کنید.
این نرم افزار موبایل که برای اولین بار در وبلاگ تخصصی مهندسی شیمی قرار گرفته است جدول تناوبی عنصرها نام دارد که با تمامی موبایل هایی که فرمت جاوا را پشتیبانی میکنند سازگار است.
تمامی خانه های این جدول شامل توضیحاتی است که با انتخاب کردن آن میتوانید به آنها دسترسی پیدا کنید.این نرم افزار علمی را میتوانید بصورت کاملا رایگان از همینجا دانلود کنید.
این هم نگارشی جدید از نرم افزار کاربردی و تخصصی جدول تناوبی عناصر (جدول مندلیوف) که به صورت جاوا عرضه شده است که می تواند برای کنکوری ها و کسانی که علاقه به یادگیری جدول تناوبی دارند بسیار مفید باشد.
توجه: این نرم افزار بر روی تمامی گوشی هایی که از سیستم عامل جاوا پشتیبانی می کنند، با هر اندازه تصویری اجرا می گردد. که البته همه اندازه های در درون یک فایل فشرده برای دانلود قرار داده شده. شما فایل را دانلود کرده و متناسب با گوشی خود یکی از فایلهای قابل نصب با فرمت جاوا را در گوشی خود نصب کنید.
دانلود در ادامه مطلب
روزهای باتوبودن روزهای عاشقی وبی قراری من است.ازپلک خیس ابرهابرایت چشمه ای می سازم خروشان که باطلوع صبح به تولبخندبزند.مخملی ازجنس دستان تومی کشم وهمه آینه های تردیدرا میشکنم .شبهای بلندزمستان فقط باتوبودن زیباست .باتوبودن یعنی عشق«عاطفه«صمیمیت.طنین خنده های توبرای من ترانه است.باتوبودن یعنی عاشق شدن.
دانلود مقاله کاملی درباره گوگرد مصارف، معایب، منابع، دلایل و فرایند حذف آن
گوگرد یکی از عناصر جدول تناوبی بوده، جزء نافلزات است، در ردیف سوم و گروه ششم قرار دارد و دارای عدد اتمی 16 و عدد جرمی 32 است. گوگرد یکی از مشتقات غیر هیدروکربنی نفت خام می باشد. مشتقات غیر هیدروکربنی نفت خام معمولا شامل ترکیبات گوگرددار،اکسیژن دار وازت دار می باشد. درصد این ترکیبات در نفت زیاد نیست. ترکیبات اکسیژن دار و گوگرددار تقریبا %2 نفت خام را شامل می شوند که البته این درصد قابل تغییر است. این ترکیبات بیشتر در برش های سنگین یافت می شوند.
میزان گوگرد در گاز منازل (4-6ppm) و در LPG حدود (30ppm) است.
کلیه ی نفت های شناخته شده عملا دارای گوگرد هستند.
برای دانلود این مقاله روی عکس زیر کلیک کنید.
ساختار اتم :
تالس آب را عنصر اصلي سازنده ي جهان هستي مي دانست.
ارسطو پس از تالس ,سه عنصر هوا و خاك و آتش را به آب اضافه كرد. در آن زمان چهار عنصر، عناصر كاينات تصور مي شد.
بويل مفهوم تازه اي از عنصر را ارائه داد (تعريف دو دانشمند يعني تالس و ارسطو از عنصر درست نبود)به اين معني كه ماده اي كه نمي توان آن را به مواد ساده تري تبديل كرد و شيمي را علمي تجربي و عملي دانست (سه ابزار يونانيان يعني مشاهده و انديشيدن و نتيجه گيري را كافي ندانست.)
بقیه در ادامه مطلب
انواع لامپ های روشنایی
راکتورهای شیمیایی در ادامه مطلب
برج تقطیر (Distillation Tower) در ادامه مطلب
آب یا هر مایع دیگر، در هر درجه حرارتی به ازای فشار معین تبخیر می شود به عنوان مثال آب در فشار اتمسفر در کنار دریا در 100 درجه سلسیوس و در فشار 0.2 اتمسفر تبخیر می شود.
هرگاه در حین جریان مایع در داخل پروانه یک پمپ، فشار در نقطه ای از فشار بخار مایع در درجه حرارت مربوطه کمتر شود، حباب های بخاری به وجود می آید که به همراه مایع به نقطه ای دیگر با فشار بالاتر حرکت می نماید. اگر در محل جدید فشار مایع به اندازه کافی زیاد باشد حباب های بخار در این محل می ترکند و در نتیجه ذراتی از مایع از مسیر اصلی خود منحرف می شوند و با سرعت های فوق العاده زیاد به اطراف و از جمله پروانه برخورد می نماید. در چنین مکانی، بسته به شدت برخورد، سطح پروانه خورده و متخلخل می شود. این پدیده را کاویتاسیون (حفره زایی) می نامند. کاویتاسیون همواره با صداهای منقطع شروع می شود و سپس در صورت تداوم کاهش فشار دهانه ورودی پمپ، بر شدت این صداها افزوده می شود.
صداهای کاویتاسیون مخصوص و مشخص می باشد و شبیه به برخورد گلوله هایی به یک سطح فلزی است. همزمان با تولید این صدا پمپ نیز به ارتعاش درمی آید. در نهایت این صداهای منقطع به صداهای شدید و دایمی مبدل می شود و دبی پمپ به شدت کاهش می یابد یا قطع می شود. در پمپ هایی که در آنها سرعت دورانی یا دبی تولیدی یا درجه حرارت برابر بالا باشد پدیده کاویتاسیون حتی در یک زمان کوتاه می تواند ضایعات شدیدی را موجب شود.
به طور کلی پمپ به دستگاهی گفته می شود که انرژی مکانیکی را از یک منبع خارجی می گیرد و به سیالی که از آن عبور می کند می دهد. در نتیجه انرژی سیال بعد از خروج از پمپ افزایش می یابد. از این وسیله برای انتقال سیال به یک ارتفاع معین و یا حرکت سیال در مدارهای مختلف هیدرولیکی و سیستم های لوله کشی و به طور کلی انتقال سیال از یک نقطه به نقطه دیگر استفاده می شود.
در انتخاب نوع پمپ و طراحی آن، مشخصات هیدرولیک سیستم، خصوصیات فیزیکی و شیمیایی سیال نظیر گرانروی، وزن مخصوص، درجه حرارت، خورندگی و همچنین وجود اجسام ناخالص و گازهای همراه با سیال و سرانجام مقدار حجم عبوری سیال از پمپ در واحد زمان، مد نظر قرار می گیرد.
- متدوال ترین نحوه تقسیم بندی پمپ ها بر مبنای نحوه انتقال انرژی به سیال است. در این روش پمپ ها به دو دسته اصلی تقسیم می شوند:
1) پمپ های دینامیکی (Dynamic Pumps):
پمپ هایی که انتقال انرژی از آن ها به سیال به طور دائمی انجام می شود را پمپ های دینامیکی می گویند. پمپ های گریز از مرکز از انواع پمپ های دینامیکی می باشند.
2) پمپ های جابه جایی ((Displacement Pumps:
پمپ هایی که انتقال انرژی از آن ها به سیال به صورت متناوب صورت می گیرد را پمپ های جابه جایی می نامند. پمپ های پیستونی (رفت و برگشتی) از انواع پمپ های جابه جایی هستند.
« پمپ های گریز از مرکز ((Centrifugal Pumps »
متداول ترین نوع پمپ ها در صنعت نوع گریز از مرکز است زیرا:
پمپ های گریز از مرکز در بین انواع پمپ ها به علت شکل ساده ساختمانی، نسبت پایین حجم به توان مصرفی و تنوع فراوان موارد مصرف در مقایسه با سایر پمپ ها از اهمیت بیشتری برخوردار می باشند:
هر پمپ گریز از مرکز دارای بخش های زیر می باشند:
1) لوله ورودی یا قسمت مکش ((Suction
2) لوله خروجی یا قسمت رانش ((Discharge
3) پوسته لوله ((Shell
4) چرخ یا پروانه پمپ ((Impeller
« تقسیم بندی پمپ های گریز از مرکز »
متداول ترین روش تقسیم بندی از دیدگاه طراحی و عملی، تقسیم بندی براساس مسیر حرکت سیال در پروانه است. از این نظر پمپ های گریز از مرکز به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:
1) پمپ های گریز از مرکز با جریان شعاعی ((Radial Flow
2) پمپ های گریز از مرکز با جریان محوری ((Axial Flow
3) پمپ های گریز از مرکز با جریان مختلط ((Mixed Flow
در نوع اول، سیال موازی محور وارد پروانه پمپ و عمود بر آن از پروانه خارج می شود از این پمپ ها برای ایجاد فشارهای بالا در دبی های کم استفاده می شود.
در نوع دوم، سیال موازی با محور وارد پروانه شده و موازی با آن نیز خارج می شود. از این پمپ برای تولید دبی های زیاد و ارتفاع های کم (ارتفاعی که پمپ به سیال می دهد) استفاده می شود.
در نوع سوم، سیال موازی محور وارد پروانه و به طور مایل نسبت به محور از پروانه خارج می شود از این پمپ ها برای فشار ها و دبی های متوسط استفاده می شود.
«مشخصات اصلی پمپ های گریز از مرکز»
- قیمت ارزان واحد پمپ نسبت به یک کیلووات قدرت مفید تولیدی.
- جریان سیال به طور دائم و یکنواخت می باشد.
- فضای کمتری را متناسب با قدرت تولیدی اشغال می کند.
- هزینه نگهداری نسبتا کمی دارد.
- راندمان بالایی در فرآیندها دارند.
- چون این نوع پمپ ها از نظر دبی و ارتفاع تولیدی گستره وسیعی دارند، دامنه کاربرد آنها در پروژه های صنعتی، کشاورزی و آب رسانی فوق العاده بالا است.
- حداکثر گرانروی سیال بسته به نوع پمپ از حدود 520 تا 760 سانتی استوک((Centistock نمی تواند تجاوز نماید. برای بیش از این حدود و سیالات با گرانروی بالا از پمپ های جابه جایی استفاده می شود.
هیدروکربن ها در ادامه مطلب
آلکنها در شیمی آلی در ادامه مطلب
بهترین تصفیه خانه های ایران در ادامه مطلب
آمونیفیکاسیون در ادامه مطلب
آب اکسیژنه در ادامه مطلب
تصفیه نفت خام در ادامه مطلب
برای دانلود توضیح کامل و جامعی درباره ی وسایل مهم و کاربردی آزمایشگاه به صورت ورد روی لینک زیر کلیک کنید با آرزوی موفقیت شما.
رمز: H4367M.blogfa.com (حساس به کوچکی و بزرگی حروف)
واکنش های شیمیایی در ادامه مطلب
کیک زرد (خاک معدنی اورانیوم) در ادامه مطلب